Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co daje i co to PS+

makalo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie o co chodzi z tym PS+ kupie np na 30dni to co mi to da będę mógł pobrać 2 gry na ps3 na zawsze ? I reszte na 1 miech ? tak jak tutaj na linku allegro

http://allegro.pl/playstation-plus-ps-promocja-30dni-kod-auto-24-7-i4099035593.html

TO BĘDĘ MÓGŁ POBRAĆ TOMB RIDERA I JESZCZE COŚ ? Za pomoc daje like.Pewnie dziwne pytanie ale nie jestem z tym ogarnięty ;( 

Opublikowano

Wszystkie pobrane gry w ramach PS Plus masz na zawsze, możesz je pobierać dowolną ilość razy.

W momencie gdy skończy Ci się abonament to gry pobrane z Plusa przestaną działać, po prostu nie będziesz w stanie ich uruchomić do momentu wykupienia ponownie subskrypcji PS Plus.

Tomb Raider'a już nie ma w ofercie, tej chwili do pobrania są następujące gry:

Pro Evolution Soccer 2014
Sly Cooper: Złodzieje w Czasie
Hotline Miami
Brothers: A Tale of Two Sons
BioShock Infinite
Uncharted 3: Oszustwo Drake'a
LittleBigPlanet Karting
XCOM: Enemy Unknown

Pamiętaj, że przy kodach na 30 dni musisz zarejestrować kartę bankową aby usługa została aktywowana.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Wszystkie pobrane gry w ramach PS Plus masz na zawsze, możesz je pobierać dowolną ilość razy.

W momencie gdy skończy Ci się abonament to gry pobrane z Plusa przestaną działać, po prostu nie będziesz w stanie ich uruchomić do momentu wykupienia ponownie subskrypcji PS Plus.

Tomb Raider'a już nie ma w ofercie, tej chwili do pobrania są następujące gry:

Pro Evolution Soccer 2014

Sly Cooper: Złodzieje w Czasie

Hotline Miami

Brothers: A Tale of Two Sons

BioShock Infinite

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a

LittleBigPlanet Karting

XCOM: Enemy Unknown

Pamiętaj, że przy kodach na 30 dni musisz zarejestrować kartę bankową aby usługa została aktywowana.

To znaczy,że bez ps+ nie będę mógł grać w te gry :( Troche lipa spodziewałem się,że dzięki ps+ będę mógł grać bez dodatkowego wykupowania ps+ :(Dzięki 

Opublikowano

Jak kupisz PS+ na rok to będziesz mógł w te gry grać rok. Jak ci się skończy PS+ to nie będziesz mógł grać (ale gry nadal będą). Jak znów wykupisz PS+ to będziesz znów mógł grać w gry z PS+ na tak długo ile ci pozwala subskrypcja. Mimo wszystko opłaca się kupić PS+. Ja sobie wykupiłem na 1,5 roku za nieco ponad 200zł i już pobrałem kilkadziesiąt gier bez dodatkowych kosztów. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...